Qi Gong – Tai Txi

L’activitat de la cooperativa apropmediona neix des d’una inquietud vital per dignificar i millorar tot el que te a veure amb els serveis i cures a les persones.

Oferim els serveis necessaris per donar suport i acompanyament a les famílies i a les persones en diferents moments de la vida.

Proposem aquesta nova activitat de Taitxi i Qi Gong, dirigida a adults/es i a gent gran i que s’adapta a les característiques de cada persona i a la seva mobilitat. En funció d’això es portaran a terme exercicis asseguts o dempeus.

Antecedents i filosofía

El Qi Gong és una pràctica de més de tres mil anys, basada en el coneixement I activació de l’energia pròpia. Aquesta pràctica no violenta està centrada en la salut i l’autoconeixement del cos i la ment

Els beneficis del Qi Gong

Aquesta pràctica consisteix en una serie de moviments per què l’energia es mogui de manera suau i armoniosa dintre del nostre cos.

Aquests exercicis suaus ajuden als tractaments dels dolors musculars, el cansament crònic, l´ansietat, millora de l’equilibri, estirar la musculatura i les articulacions, etc… També ajuda al funcionament dels òrgans amb posicions suaus per cada zona del cos.

Els moviments, la coordinació i la respiració permet la relaxació reduint l’estrès que afavoreix el descans i a dormir millor.

Sobre la instructora

La pràctica de Qi Gong i del Tai Txi m’ha ajudat a conèixer el meu cos d’una manera diferent, comprenent al llarg dels anys els canvis que es produeixen.

Formació de Qi Gong emocional “Corazón del Tao” amb Josep Muñoz.

Alguns dels principals beneficis que m’ha aportat la pràctica del Qi Gong i del Tai Txi han sigut tornar a aprendre a respirar, el control de l’ansietat i la millora del descans.

Fa més de quinze anys que vaig començar la pràctica, i motivada pels canvis i resultats positius que vaig experimentar, vaig decidir començar a compartir els coneixements que havia après adaptant-los a les necessitats de cada persona.